• Myynti ja markkinointi
 • M08 esite
 • M08 tekninen manuali
 • M08 dual bracket M08 standard T/P


  M08 - Valvontakameran kääntöpääyksikkö

  Edistyksellinen kauko-ohjattava valvontakameroiden kääntöpääyksikkö

  Valvontakameroiden kääntöpääyksikkö M08 on edistyksellinen laite, joka on enemmän kuin pelkkä kääntymiseen tarkoitettu laite. M08 soveltuu käytettäväksi kauko-ohjattaviin valvontasovelluksiin.

  Tarkka Servo-ohjaus ja asemointi

  Portaaton, tarkka ja tehokas servo-ohjaus mahdollistaa kameroiden kääntämisen suurella nopeudella kohti valvottavaa kohdetta. Suuren nopeuden lisäksi, M08 kykenee äärimmäisen hitaaseen liikkeeseen, mikä on tärkeää kun käytetään suurella polttovälillä varustettua optiikkaa. Asemoinnin tarkkuus on noin 0.03 astetta ja M08-yksikkö tukee 64 ns. esiohjelmoitua asentoa. M08-kääntöpäässä on ainutlaatuinen toiminto, joka portaattomasti hidastaa kääntöpään liikettä suhteessa optiikan zoom-asentoon. Mitä kauemmas katsotaan, sen hitaammin kääntöpää liikkuu - piirre helpottaa valvottavan kohteen seurantaa. Toiminto on käyttäjän säädettävissä.

  M08-kääntöpäässä on kolme ns. video-insert toimintoa. Video-insert toiminto lisää valvontakuvaan esimerkiksi päivämäärän, käyttökohteen nimen tai tosi-suunnan näytön.

  The M08-kääntöpää on saatavana myös kahdella kamerahyllyllä, jolloin toiseen voidaan asentaa esimerkiksi päivänvalokamera ja toiseen IR-kamera. Myös IR-valaisimen asennus on mahdollista. Kääntöpään liikeratoja voidaan säätää jolloin kattoasennus on myös mahdollista.