Essemtec Ersa

Miksi Ajeco?

Meillä on laaja kokemus tuotteiden suunnittelusta erittäin vaativiin olosuhteisiin. Tuotteitamme käytetään maalla, ilmassa ja merellä. Ensiluokkainen laatu on meille kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta asiakas on tyytyväinen. Monet tuotteistamme ovat syntyneet läheisessä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Elektroniikkatuotteitamme on myyty yli 20 maahan. Monet tuotteistamme ovat operatiivisessa käytössä esimerkiksi sähkönjakeluverkkojen ohjauksissa tai merialuevalvontasovelluksissa.

Läheinen yhteistyö asiakkaittemme kanssa on molemminpuolinen hyöty. Jaamme arvokasta kokemusperäistä tietoa asiakkaillemme ja opimme jatkuvasti uutta. Tiiviistä asiakasyhteistyöstä syntyy paras tulos. Pitkäaikaiset suhteet muihin yhteistyökumppaneihin ja alihankkijoihin tuovat oman positiivisen lisänsä kaikille osapuolille.

Kotimaista laatua suunnittelusta toteutukseen

Ajecolla on oma elektroniikan tuotantolinja Helsingin Pitäjänmäellä. Pystymme tuottamaan ja latomaan korkealaatuisia elektroniikkakortteja erilaisiin tarkoituksiin. Tuotantolaitteitamme ovat mm. pintaliitosladonta-, reflow-juotos-, aalto-juotos- ja pasta-printterikoneita. Pystymme vastaamaan asiakkaittemme yksilöllisiin tuotantotoiveisiin lyhyellä varoitusajalla.

Tuotteet ja järjestelmäintegraatio

Vakiotuotteittemme lisäksi toimitamme myös ns. turn-key eli avaimet käteen, -järjestelmiä yhdessä kumppaneittemme kanssa. Ota meihin yhteyttä, keskustellaan!